Training & Cursus

Civiele Kunstwerken

Oranje dik onderstreep 510 px

Training & Cursus met
Nico Broek Advies

Jaarlijks geef ik ca. 25 trainingen, presentaties en/of cursussen.
Met mijn kennis neem ik je mee in werelden waar ik expert in ben en met veel enthousiasme zorg ik dat je snel tot het juiste inzicht komt.

Oranje-dik-onderstreep-1060-px

Vanaf 2000 heb ik verschillende sessies, cursussen en trainingen ontwikkeld en gegeven zoals:

  • AMOR (Asset Management Openbare Ruimte) is een 3-daagse cursus waarbij de beheercyclus van kunstwerken centraal staat.
    Ik neem je mee in het landschap van beheersystematiek, normen, beleidsvoorwaarden, materialen, degradatie onderdelen, schades en inspectiesoorten.
    De cursus kent een hoog “ervaar het zelf” en “bewustwording” gehalte waarbij de cursisten in verschillende oefeningen zelfstandig of in groepen aan de gang gaan.
  • NEN2767 is een 1-daagse cursus die gaat over het decomponeren en bepalen van de conditiescore van de gebouwde omgeving en waarbij het zwaartepunt op kunstwerken ligt.
  • LinkedIN training is een is bedoeld om van een voorzichtige voyeur een enthousiast en bewuste gebruiker te worden. De training wordt in 2 sessies van 2,5 uur gegeven waarbij op dag 1 stilgestaan wordt bij hoe Linkedin echt werkt (theorie) en dag 2 hoe anderen jouw profiel of activiteiten zien (praktijk).
  • Strategiesessies worden gegeven om inzicht te krijgen in ontbrekende onderdelen van processen rondom de beheersystematiek van kunstwerken, vaak gecombineerd met een beheersysteem.
    Welke weg moet worden bewandeld en waar ontbreekt het aan middelen, kennis, budget of mindset.

Sessies zijn gegeven voor gemeenten Hof van Twente, Deventer, Tholen, Zwolle, Heerenveen, Westerwolde, Veere, Westerwolde, Nuenen en waterschap Rivierenland.

Nico Broek Advies Training en cursus

Direct contact opnemen

Oranje dik onderstreep 1020 px

Ik heb bij Nico de cursus AMOR (Asset Management Openbare Ruimte) Kunstwerken gevolgd.
Nico heeft met zijn enthousiasme en gevoel voor humor de fijne kneepjes van het inspecteren van kunstwerken bijgebracht. Samen zijn we bezig om het inspecteren van kunstwerken en gebouwen op een nog efficiëntere wijze te gaan doen.

Cindy de Ruijter, Sweco

Oranje-dik-onderstreep-1060-px

De diensten van Nico Broek Advies

Asset Management Civiele Kunstwerken

Inspectie & Advies

Oranje dik onderstreep 510 px

Ik heb in mijn leven vele duizenden kunstwerken geïnspecteerd, in alle soorten en maten, voor RWS, provincies, waterschappen en gemeenten.

Data analyse & Beheersysteem

Oranje dik onderstreep 510 px

Data op orde, het klinkt zo gemakkelijk maar de meeste beheerders vinden het lastig om te bepalen wat nu wel of niet in het beheersysteem opgenomen moet worden.

Training & Cursus

Oranje dik onderstreep 510 px

Jaarlijks geef ik ca. 25 trainingen, presentaties en/of cursussen. Vanaf 2000 heb ik verschillende sessies, cursussen en trainingen ontwikkeld en gegeven.

Beheer- & Beleidsplan

Oranje dik onderstreep 510 px

Om van een kunstwerkareaal het onderhoud te kunnen plannen en begroten is een beheerplan nodig. Van het areaal is budget noodzakelijk voor onderhoud en objectvervangingen.